Åringen blir stor och livet tar nya vändningar

Åringen blir stor och livet tar nya vändningar

8 april, 2019 0 av Pernilla Brolin

Jag har en Morganhäst, Shelly. Om någon missat det så är hon en helt fantastisk och magisk liten tvååring. Det händer saker nu i kroppen. Den lilla tussen börjar se ut som en häst.

Och samtidigt som Shelly växer, så förändras livet för mig. Både hästmässigt, men också jobb- och boendemässigt.

För er som följer oss på sociala medier så är det ingen nyhet att jag och Shelly flyttar till storstan. Stockholm.

Vi håller därmed på att förbereda oss för flytt. Om någon mer ska flytta med sin häst, eller köpa ny häst, kan jag varmt rekommendera att lyssna på avsnitt 9 av equipodden och avsnittet som handlar just om att flytta häst. Klicka här för att lyssna : https://open.spotify.com/show/7fXLWG9mqLnTtcHAmygJTA?si=hM-qj-TSTs2Y91Axt-wGqQ

Det jag och Shelly ägnar oss åt nu är att öva på att lasta samt åka transport. Hon är en riktig stjärna och travar in i transporten!

Att Shelly har tillit till mig har jag mycket att tacka massagen för. Att massera sin häst utlöser måbrahormon, skapar lugn och trygghet. Det är alltså inte bara bra för kropp och knopp, utan även för relationer! Tänka sig, vad man kan åstadkomma med sina bara händer.