Lymfmassage och att få komma hem till sina hästar!

25 mars, 2018 0 av Anna Bergsten

Nu är alla (förhoppningsvis) hemma ifrån Ekerö och steg 3 fulla av ny kunskap.

Idag har vi haft lymfmassage utbildning med Bebe Granström. Så häftigt att se när hon gav hästen lymfmassage och vilken effekt det hade! Så nu är det bara att börja öva på tekniken och känslan i greppen på sina egna innan det appliceras på praktik hästarna.

Någon som slår mig när jag är mer än halvvägs i utbildningen är hue lite jag egentligen kunde om hästens kropp och dess system/funktioner.  Det är en  fantastisk att med all den kunskap jag fått kunna hjälpa mina hästar på bästa sätt för att dom ska ha det så bra som möjligt.

För min del är der kärleken till djuren som gör att man utbildar sig till detta.

Det är ovant att vara ifrån hästarna i sex dagar i sträck då man vanligtvis är i stallet flera timmar om dagen. Därför var der ljuvligt att komma ut till dom nu ikväll ?