Nu är det nära

Nu är det nära

24 maj, 2018 0 av Elin

Alltså, nu är det nära! Snart är jag klar, det är en känsla av lycka men samtidigt en liten klump i magen. Slutprovet väntar, det är bara ett par veckor kvar, hur ska det gå? Jo nu ska jag berätta, det kommer att gå hur bra som helst. Allt det här jag har gjort den senaste halvåret, jag kommer aldrig att glömma det. Jag har lärt mej så mycket så jag vet inte var jag ska börja. Sen är det faktiskt inte bara så att jag hart lärt mej massor om hästen muskler, jag har lärt mej hur otroligt viktiga dom är för prestation och välmående. MEN – jag har också träffat fantastiska likasinnade människor, människor som vill åt samma håll som jag, människor som lägger timmar och otroligt mycket tid, pengar och engagemang för vår största atlet, det har ni lärt er vem det är – HÄSTEN!

Jag tillsammans med 6 stycken driver idag Varför Hästmassage, och jag går med stolthet och huvudet högt varje dag för att tillsammans med dom här personerna driva hästsverige till mer kunskap och medvetenhet med hästarnas muskler i fokus.

Idag har vi så himla mycket på gång, och på söndag sponsrar vi våran absolut första tävling och jag ser fram emot det så mycket så jag håller på att spricka. Först ut är Islandshästtävlingarna på Beatelund på Värmdö öster om Stockholm (vi kommer att vara på plats). Vi kommer att sponsra ett elitponnylag (mer info kommer så nu måste ni såklart hänga med) fyll i din e-post längst ner på sidan, följ oss på Facebook och Instagram. Vi har fler tävlingar på gång och glöm inte att vi finns i stora delar av landet så var ni än befinner er, hör av er. Läs mer under fliken SPONSRING.

Jag sitter nu och tittar på min första del av resan. Pärmen Hästmassage Introduktionskurs. HALLÅ, det är stört. Jag visste vad jag ville när jag började det här, men det jag inte visste var hur roligt, givande, frustrerande, galet, jobbigt och svårt det skulle vara. Alltså massage, gå och klappa hästar…. Nu skrattade jag lite inombords. Under den här tiden har jag fått sån otrolig feedback så ibland vet jag inte ens hur jag ska ta det. Att ryttare och ägare till hästarna jag masserat säger att dom sedan första gången inte kan vara utan mej, hur bemöter man det? Jag är inte den som är blyg, men jag blir så otroligt rörd och nästan lite sentimental.

Jag kan idag med gott samvete säga att den som tror att massage är att gå och klappa hästar för pengar, att apparater skulle göra jobbet djupare, skönare eller bättre? Säkert, det får stå för dom som håller på med det. Men jag VET att med mina händer och mina kollegor i branschen kan jag med stolthet säga att jag gör skillnad. För den som är skeptisk, absolut men fråga oss gärna, prova en gång kanske för vad kan hända?

Som sagt, snart är det klart. Snart är jag Diplomerad Hästmassör och jag ska ut och visa Sverige vad vi kan. Jag vill samtidigt tacka mina fantastiska medarbetare som gör hela Varför Hästmassage möjlig och ensam är inte stark – tillsammans kan vi göra så mycket mer. INTE UTAN ER – Pernilla, Kathleen, Anna, Sari, Rebecka och Carolina!

Allt för den största atleten – HÄSTEN

Glöm inte, hästens ca 60% består av muskler – varför skulle man inte se till att den mår bra?

/Elin