Nya sponsorekipaget i VHM teamet ?

15 februari, 2019 0 av Anna Bergsten

Jag är glad att kunna presentera mitt andra sponsorekipage, Elin Göranson med familj och hästar ??

Mitt namn är Elin Göransson, jag är 20 år och bor i Frillesås/Kungsbacka på egen gård tillsammans med min familj. Vi har 4 hästar i stallet just nu, 2 mini Shetlands och två tävlingshästar. Tillsammans med mina hästar tränar och tävlar vi i hoppning.

Mini Moo, sto född 2008 efter hiphop har jag tillsammans med startat 135, men har som mål att starta 145 till sommarens slut. Ett sto som ligger mig otroligt varmt om hjärtat. Bra huvud, vass men otrolig arbetsvilja. En speciell häst med en enorm kapacitet som jag vet kommer ta oss nästa år mot toppen.

Maja, ett sto född 2009 efter Caressini L har jag ägt i 3 månader. Hon är sent tagen men ändå hunnit gå några 130. Vi har som mål att lära känna varandra och vara stadiga 130 mot året slut. Även det ett sto med trevligt temperament.

Tillsammans åker vi ut och tränar och tävlar runt om i Sverige, så småningom är målet att komma ut mer internationellt. Förutom att tävla och träna älskar vi att busa i skogen och ta långa skrittpromenader där vi bara myser.

Målet är att alltid bli bättre, man är aldrig fullärd.

Det är tack vare min fantastiska mamma och pappa som gör det möjligt för mig att göra det jag älskar tillsammans med de jag älskar. ?