Travhelg och unga förmågor!

26 maj, 2018 0 av Pernilla Brolin

Elitloppshelgen 2018 är här! För min del observeras detta från hemmaplan i Örebro.

I andra travsamnanhang har vår kollega i norr, Sari, nyligen masserat två hästar till storvinst.

För mig blir det inte bara travhästar på TV under helgen, utan även nere på Örebrotravet. Idag har jag träffat tre unga förmågor som alla är väldigt olika. Både i kropp och knopp!

Den största utmaningen just nu är ett treårigt sto. Ibland mer vild än tam. Make till ”spark-omfång” har jag sällan skådat. Men söt som socker! Problemet är att den lilla damen springer böjd framför vagn. Både kiropraktor och veterinär har gjort sitt, men problemet kvarstår. Jag har kunnat kartlägga var de muskulära problemen sitter. Mycket nacke, latissimus och bog. Nu är det bara att behandla på! Tränaren säger att ”hon måste funka”.

Game on.

Pernilla