Vilket jävla år vi haft

25 mars, 2021 1 av Pernilla Brolin

Ursäkta språket, men vad annars ska man säga? Året 2020 har påverkat oss alla, på olika sätt. Vi på Varforhastmassage.se har haft fullt upp med olika saker – häst och massage såklart, men också en hel del andra saker.

Jag till exempel har gått upp till heltid som socionom och läser utöver det arbetsrätt och somaliska, håller på att rida in min unghäst och har haft en hel del omvälvande saker på det privata planet. Jag masserar på hos mina stamkunder i stockholmsområdet så fort livet tillåter, men har dessvärre inte kunnat åka och massera i Örebro på mycket länge både pga corona och tidsbrist.

Sari är omvald inom styrelsen i Nordiska Hästmassörers Förbund och jobbar på uppe i norr. Elin och hennes häst har ”flyttat till stan” och sponsrar lite tävlingar och knådar på som bara den. Anna, hon håller på att öppna ett eget rehab-center för häst i västra Götaland, eller ”på schlätta” som Anna skulle säga 🤭

Tyvärr har vi med tiden också tappat lite folk i teamet av olika skäl. Så nu är det bara vi fyra kvar. Vi hoppas nu att 2021 ska ge lite ny energi och att världen snart kan bli pandemifri – både på häst och humansidan. Nya tag och hemsidan har fått ett litet ”ansiktslyft”.

Vi hoppas att ni har det bra därute trots allt och hoppas att vi fortsätter ses ute i stallarna ❤️